Vi tilbyr

Vi tilbyr

FIRMAFEST

Vi har hatt gleden av å være vertskap for   utallige firmafester siden vår oppstart tidlig på 90 tallet. Undersøkelser viser at 8 av 10 kjenner noen  som har vært på firmatur til Sjernarøy. Tilhører du mindretallet, er det bare å ta kontakt, så skal vi fortelle deg hvorfor firmafesten blir aller best hos oss.

Velkommen skal dere være. Selv om vi har spiseplass til over 500, kan vi  lage en intim og koselig atmosfære om det er ønskelig.    Vi   kan ordne alt, herunder transport, undeholding, musikk, overnatting, aktiviteter, eller bare middag og dessert.   Du bestemmer, vi leverer. Velbekomme og vel møtt!

BRYLLUP

Hvorfor ikke gjøre som paret til høyre her, gifte dere på Sjernarøy? Vi kan hjelpe dere med hele arrangementet  fra start til slutt. Vi kan bestille plass i kirken, eventuelt pynte kirken med blomster, lage brudebuketten, dekke og pynte bordene, transportere dere fra kirken til restauranten og festlokalet. Vi kan ordne toastmaster, vi kan ordne underholding, ja til og med re opp sengen for bryllupsnatten..

Ta kontakt, vi lover å gjøre alt hva vi kan for at dagen og kvelden skal bli så minnerik som den bør være. (Og vi har litt erfaring, så verdens lykkeligste par er i gode hender)

 

FISKEFESTIVAL

Vi har arrangert fiskefestival på Sjernarøy siden 1968, med økende deltakerantall år for år. Anslagsvis 200 fiskeglade velger år etter år å legge turen til Sjernarøy i midten av juli for å oppleve en god gammeldags  fiskefestival med påfølgende utedans  om kvelden. Det blir fisket mye fisk, det blir skrønet stort og mye om fiskene som glapp og det blir  hygget og danset  langt ut i sommernatten.

Åge Aleksandersen, Lasse Stefanz, Stavangerensemblet, DDE, Vamp, Rune Rudberg, Bjørn Eidsvåg, Åsmund Åmli  Band og  Ole  Ivars er bare noen  navn vi har på blokka fra tidligere år. Får vi ditt i år? Skitt fiske og velkommen!

KONFERANSE

Vi har et stedsbygd konferansebord  med plass til  ca. 20 personer i underetasjen, her kan dere både se og høre bølgeskvulp mens dere konfererer. Vi har whiteboard, projektor, tv med chromecast, trådløst internett, penn, papir - ja vi har faktisk overhead. Skulle dere trenge større plass,  skal vi nok få til det - bare gi oss en utfordring, så tar vi den. Ønsker dere mat og drikke  i pausen(e), ordner vi selvsagt det. Hva med for eksempel en nystekt Sjernarøylappe med rømme og syltetøy mens du sitter på bryggekanten og funderer over presentasjonen?