Vi tilbyr

Vi tilbyr

FIRMAFEST

Vi har hatt gleden av å være vertskap for utallige firmafester siden vår oppstart tidlig på 90 tallet. Undersøkelser viser at 8 av 10 kjenner noen som har vært på firmatur til Sjernarøy. Tilhører du mindretallet, er det bare å ta kontakt, så skal vi fortelle deg hvorfor firmafesten blir aller best hos oss.


Velkommen skal dere være. Selv om vi har spiseplass til over 500, kan vi også lage en intim og koselig atmosfære om det er ønskelig. Vi kan ordne alt, herunder transport, undeholding, musikk, overnatting, aktiviteter, eller bare middag og dessert. Du bestemmer, vi leverer. Velbekomme og vel møtt!

BRYLLUP

Hvorfor ikke gjøre som paret til høyre her, gifte dere på Sjernarøy? Vi kan hjelpe dere med hele arrangementet fra start til slutt. Vi kan bestille plass i kirken, eventuelt pynte kirken med blomster, lage brudebuketten, dekke og pynte bordene, transportere dere fra kirken til restauranten og festlokalet. Vi kan ordne toastmaster, vi kan ordne underholding, ja til og med re opp sengen for bryllupsnatten..


Ta kontakt, vi lover å gjøre alt hva vi kan for at dagen og kvelden skal bli så minnerik som den bør være. (Og vi har litt erfaring, så verdens lykkeligste par er i gode hender)

 

KONFERANSE

Vi har et stedsbygd konferansebord med plass til  ca. 20 personer i underetasjen, her kan dere både se og høre bølgeskvulp mens dere konfererer. Vi har whiteboard, projektor, tv med chromecast, trådløst internett, til og med penn og papir - Skulle dere trenge større plass,  skal vi nok få til det - bare gi oss en utfordring, så tar vi den. Ønsker dere mat og drikke  i pausen(e), ordner vi selvsagt det. Hva med for eksempel en nystekt Sjernarøylappe med rømme og syltetøy mens du sitter på bryggekanten og funderer over presentasjonen? Sjekk vår konferansemeny her.

ARRANGEMENTER

Vi kjører endel faste arrangementer, for tilreisende og lokalbefolkning, herunder;

FISKEFESTIVALEN - Vi har arrangert fiskefestival på Sjernarøy siden 1968, det har vi på ingen måte tenkt å slutte med. Du finner mer informasjon her.


SJERNARØYMARKEN - Sjernarøymarken, en salgsutstilling for lokale kunstnere og håndverkere ble arrangert årlig på 90- tallet. I 2021 startet vi opp igjen. Les mer her og her (Øyposten)


SKALLDYRAFTEN - Skalldyraften ble en gedigen suksess, da den ble arrangert første gang i 2021, så dette blir definitivt en tradisjon. En aften med hygge, sosialt samvær, god musikk og skalldyr på bryggekanten. Kan det bli bedre?


BEDE FOR BEDE - Vår (eller rettere sagt Jan Hauges) versjon av NRK's "Beat for Beat" Her blir det liv. Les mer her


JULEBORD - Med utgangspunkt i mat vår julemeny, ispedd en dose underholdning fra vår underholdningsmeny, arrangerer vi julebord. Normalt ant siste, eller siste helgen i November.