Skalldyrfest

Skalldyrfest - 10.07.21

Glad i sjømat? Klar for å sosialisere deg litt på bryggekanten med litt reker, krabbe og godt tilbehør - kanskje til og med noe iskaldt i glasset?

Vi kjører i gang en liten Skalldyrfest. Delikatessene er klar fra kl. 18.00, men du må gjerne komme og finne deg en plass fra kl. 17.00. Vi holder på til solen går ned, ca. kl. 22:30.

Dette er første gang, og hverken Hellstrøm eller Ramsey har ryddet på kjøkkenet vårt, så bær over med oss om vi ikke rekker helt opp til skalldyrfestivalen på Prince Edward Island.. (Gi oss noen år, så er vi der!)

Inkludert i billetten, som du kjøper her, er skalldyr (primært krabbe og kanskje ei reke eller to) brød, majones, aioli, dill, avokado og sitron. (Litt avhengig av de gjeldende restriksjoner ift Corona pandemien er vi usikre på om vi kan ha buffet eller ikke, men vi lover at alle skal bli gode og mette. :-)) Blir du tørst, kan du bestille noe å læske strupen med her.

Vi putter noe koselig musikk inn i høyttaleranlegget, og hvem vet - kanskje kommer det en trubadur rekende (eller krabbende..) Kose oss skal vi i hvert fall.

Vel møtt da! Ser frem til å se deg!

OBS: Det er begrenset antall plasser, grunnet den overhengende Corona situasjonen, så ikke vent for lenge med å bestille billett. Plutselig er det utsolgt, eller så er billettsalget stengt. Billetten kjøper du altså her.

Klikk på bildet for tips til aktiviteter på dagtid