Lokalene

Naustloftet er 2. etasje i det gamle sjøhuset tilhørende Furre Gaard.


Dette sjøhuset ble en vårdag i 1780 demontert på Nedstrand, (Sjernarøy tilhørte en gang Nedstrand formannskapsdistrikt, men det er jo en annen historie) fraktet i robåter over Nedstrandsfjorden (hvor Alexander Kielland ble senket 18. November 1983, men det er jo også en annen historie) og altså montert opp på Bjergøy - Sjernarøy. Vi har siden dengang tatt godt vare på sjøhuset, så selv om vi rundt 1990 pusset det opp til å kunne huse snaut 100 spisegjester - har vi omhyggelig ivaretatt bygget i sin stil og prakt det fremstod i 1780. Vi har lagt fliser på gulvet, og varmekabler under disse - slik at du ikke fryser på føttene, selv om du sitter og spiser middag i et drøyt 200 år gammelt sjøhus midt på vinteren.

Naustloftet

Drøs og Kvil


Drøs og Kvil er vår "ventebar".


D&K ligger i den delen som ble påbygget det originale sjøhuset fra 1780. Påbyggingsjobben ble utført i 1990, og utenom D&K huser denne delen kjøkkenet og baren i 2. etasje samt konferanserom og toaletter i 1. etasje. I Drøs og Kvil har vi sitteplasser til drøyt 30 personer.

Berge

Berge - Konferanserommet som naturlig nok er oppkalt etter Berge Furre, har utsikt direkte til "Svålå" - en utsikt du neppe har opplevd før.


Berge ligger i 1. etasje av den påbygde delen av sjøhuset fra 1780, og er til tross; et moderne utstyrt konferanserom i lyse farger belyst både med kunstig- og dagslys. Du trenger ikke konsentrere deg veldig, for å høre bølgene skvulpe i "svålå" kun en snau meter unna. Konferanserommet er utstyrt med flipover, whiteboard, projektor, lerret, tusjer/penner, klokke, TV/DVD/Video, og selvsagt trådløst internett. Skulle du mangle noe, ta bare kontakt - vi er kjent for å ordne det meste. Ingenting er umulig, det umulige kan bare ta litt lengre tid..

 

Her kan du utarbeide både strategier, visjoner, verdier og slogans, eller rett og slett avholde styremøte - i omgivelser som er litt av den sjeldne sorten.


Kjør debatt!