Bede for Bede

Bede for Bede - 24.07.21


Bede for Bede er en musikalsk spørrelek som i form minner om TV programmet Beat for Beat.


Jan Hauge har tilrettelagt konseptet for scene, og er nå klar for å innta Sjernarøy Maritim. De aller fleste elsker å konkurrere - og de aller fleste elsker å synge. Fastboende og hyttefolk på Sjernarøyene er, tror vi -  intet unntak.


I den musikalske quiz’en vises tekstene på lerret/storskjerm slik at alle kan synge med etter hvert som oppgavene løses. Jan Hauge er både programleder og pianist. Han er Stavangers "showpianist" med flere års erfaring som pianoentertainer på byens pianobarer, og ikke minst utallige revyforestillinger for Stavanger Revyteater, Dizzie Tunes, Steinar Lyse, Per Inge Torkelsen, osv. Og sist - men ikke minst - er han en glad hytte-eier i Furremarkå på Bjergøy. Hiv deg rundt og bestill, her blir det liv!!!!


Billett kjøper du her. Blir du tørst, eller vil du ha noe småsnack å knaske på, kan du bestille begge deler, her.


Dette bler skoy. Vi gleder oss til å se (og høre!) deg fra kl. 18.00. For livets glade gutter, får som kjent solen aldri ned, men vi avslutter arrangementet rundt 22.30.


OBS: Det er begrenset antall plasser, grunnet den overhengende Corona situasjonen, så ikke vent for lenge med å bestille billett. Plutselig er det utsolgt, eller så er billettsalget stengt. Billetten kjøper du altså her.

Klikk på bildet for tips til aktiviteter på dagtid