Bede for Bede

Bede for Bede - 13.08.22


Bede for Bede (eller Sjernarøybeden, på folkemunne,.) er en musikalsk spørrelek som i form minner om TV programmet Beat for Beat.


Jan Hauge har tilrettelagt konseptet for scene, og er igjen klar for å innta Sjernarøy Maritim. De aller fleste elsker å konkurrere - og de aller fleste elsker å synge. Fastboende og hyttefolk på Sjernarøyene er intet unntak. Det beviste fjorårets arrangement.


I den musikalske quiz’en vises tekstene på lerret/storskjerm slik at alle kan synge med etter hvert som oppgavene løses. Jan Hauge er både programleder og pianist. Han er Stavangers "showpianist" med flere års erfaring som pianoentertainer på byens pianobarer, og ikke minst utallige revyforestillinger for Stavanger Revyteater, Dizzie Tunes, Steinar Lyse, Per Inge Torkelsen, osv. Og sist - men ikke minst - er han en glad hytte-eier i Furremarkå på Bjergøy. Hiv deg rundt og bestill, her blir det liv!!!!


Billett kan det være lurt å kjøpe på forhånd, her men du kan selvsagt også ta sjansen på å kjøpe i døren...


 Vi gleder oss til å se (og høre!) deg fra kl. 18.00. For livets glade gutter, får som kjent solen aldri ned, men vi avslutter arrangementet rundt 22.30.

Klikk på bildet for tips til aktiviteter på dagtid