Frokostbuffet
Brød, smør, skinke, salami, hvitost, brunost, paprika, agurk, tomat,
ass. syltetøy, ass. yoghurt, juice, melk, vann, kaffe 195,-
Mellemat (brunch)
2 Sjernarøylapper med syltetøy, rømme og kaffe 60,-
Sjernarøylefse med Ryfylkegome og kaffe 85,-
Vaffel med syltetøy og rømme + kaffe 60,-
Middag (en av følgende) 320,-
- Helstekt lammelår med grønnsaker og fløtegratinerte poteter
- Helstekt hamburgerrygg med svisker og kokte eller fløtegratinerte poteter
- Brokkoliform med laks
- Hjemmelagde karbonader med løk, potetsalat, grønnsalat og brød
- Kyllingform med champignon og brokkoli
- Røkelaks med eggerøre og brød
- Sosekjøtt med erterstuing og poteter eller potetstappe
Desserter
Hjemmelaget karamellpudding 110,-
Cremè Brulèe 110,-
Hjemmelaget eplekake med krem 110,-
Jordbær med is eller fløte 110,-
Annet
Kaffe/Te (Kopp) 20,-
Kaffe/Te (Kanne) 110,-
(Alle priser er per kuvert)
Konferanserommet har plass til 25 personer og er utstyrt med flip-over, lerret,
overhead, projektor og trådløst internett. Rommet leies for 750,- per dag. (Større rom
skaffes på forespørsel)