Konferansemeny

Frokostbuffet

 

Brød, smør, skinke, salami, hvitost, brunost, paprika, agurk, tomat,

ass. syltetøy, ass. yoghurt, juice, melk, vann, kaffe 190,-

 

Mellemat (brunch)

 

2 Sjernarøylapper med syltetøy, rømme og kaffe 55,-

Sjernarøylefse med Ryfylkegome og kaffe 50,-

Vaffel med syltetøy og rømme 55,-

 

Lunch (velg 2 av følgende) 340,-

 

- Helstekt lammelår med grønnsaker og fløtegratinerte poteter

- Helstekt hamburgerrygg med svisker og kokte eller fløtegratinerte poteter

- Brokkoliform med laks

- Hjemmelagde karbonader med løk, potetsalat, grønnsalat og brød

- Kyllingform med champignon og brokkoli

- Røkelaks med eggerøre og brød

 

Desserter

 

Hjemmelaget karamellpudding 85,-

Cremè Brulèe 85,-

Hjemmelaget eplekake med krem 85,-

Jordbær fra egen hage med is eller fløte 85,-

 

Annet

 

Kaffe/Te (Kopp) 20,-

Kaffe/Te (Kanne) 110,-

Overnatting - Enkeltrom / natt 550,-

Overnatting - Dobbeltrom / natt 850,-

 

(Alle priser er per kuvert)

 

Konferanserommet har plass til 25 personer og er utstyrt med flip-over, lerret,

overhead, projektor og trådløst internett. Rommet leies for 750,- per dag. (Større rom

skaffes på forespørsel)