Konferansemeny

Sjernarøy Maritim as

God gammeldags kokkekunst og sjømat til fornuftige priser for fornuftige mennesker

Frokostbuffet

 

Brød, smør, skinke, salami, hvitost, brunost, paprika, agurk, tomat,

ass. syltetøy, ass. yoghurt, juice, melk, vann, kaffe 190,-

 

Mellemat (brunch)

 

2 Sjernarøylapper med syltetøy, rømme og kaffe 55,-

Sjernarøylefse med Ryfylkegome og kaffe 50,-

Vaffel med syltetøy og rømme 55,-

 

Lunch (velg 2 av følgende) 340,-

 

- Helstekt lammelår med grønnsaker og fløtegratinerte poteter

- Helstekt hamburgerrygg med svisker og kokte eller fløtegratinerte poteter

- Brokkoliform med laks

- Hjemmelagde karbonader med løk, potetsalat, grønnsalat og brød

- Kyllingform med champignon og brokkoli

- Røkelaks med eggerøre og brød

 

Desserter

 

Hjemmelaget karamellpudding 85,-

Cremè Brulèe 85,-

Hjemmelaget eplekake med krem 85,-

Jordbær fra egen hage med is eller fløte 85,-

 

Annet

 

Kaffe/Te (Kopp) 20,-

Kaffe/Te (Kanne) 110,-

Overnatting - Enkeltrom / natt 550,-

Overnatting - Dobbeltrom / natt 850,-

 

(Alle priser er per kuvert)

 

Konferanserommet har plass til 25 personer og er utstyrt med flip-over, lerret,

overhead, projektor og trådløst internett. Rommet leies for 750,- per dag. (Større rom

skaffes på forespørsel)