Koldtbordmeny



Koldtbord er en buffet bestående av forskjellige typer retter. Koldtbord består hovedsakelig av kalde retter, men varmretter forekommer også. Koldtbord serveres gjerne til sammenkomster som bryllup, konfirmasjon, dåp, mottagelse etter begravelse eller andre passende anledninger.



 Koldtbord 1 (Det tradisjonelle norske koldtbordet) 310,-


Roastbeef

Virginiaham

Svinestek

Karbonader

Grillet kyllinglår

Reker

Egg

Grønnsalat

Potetsalat

Waldorfsalat

Løk

Remulade

Røkt Laks med eggerøre

Brød

Smør

Majones




Koldtbord 2 (Vår anbefaling) 370,-


Roastbeef

Virginiaham

Svinestek

Karbonader

Grillet kyllinglår

Reker

Egg

Grønnsalat

Potetsalat

Waldorfsalat

Løk

Remulade

Røkt Laks med eggerøre

Brød

Smør

Majones

Asparages med spekeskinke

Kokt ørret

Røkt skinke



Begge koldtbord kan utvides med hjemmelaget karamellpudding mot et tillegg på 80,- per person









(Alle priser er per kuvert)