Koldtbord er en buffet bestående av forskjellige typer retter. Koldtbord består hovedsakelig av kalde retter, men varmretter forekommer også. Koldtbord serveres gjerne til sammenkomster som bryllup, konfirmasjon, dåp, mottagelse etter begravelse eller andre passende anledninger.
Koldtbord 1 (Det tradisjonelle norske koldtbordet) 310,-
Roastbeef
Virginiaham
Svinestek
Karbonader
Grillet kyllinglår
Reker
Egg
Grønnsalat
Potetsalat
Waldorfsalat
Løk
Remulade
Røkt Laks med eggerøre
Brød
Smør
Majones
Koldtbord 2 (Vår anbefaling) 370,-
Roastbeef
Virginiaham
Svinestek
Karbonader
Grillet kyllinglår
Reker
Egg
Grønnsalat
Potetsalat
Waldorfsalat
Løk
Remulade
Røkt Laks med eggerøre
Brød
Smør
Majones
Asparages med spekeskinke
Kokt ørret
Røkt skinke
Begge koldtbord kan utvides med hjemmelaget karamellpudding mot et tillegg på 80,- per person