Meny

Sjernarøy Maritim as

God gammeldags kokkekunst og sjømat til fornuftige priser for fornuftige mennesker

Forretter

 

Fiskesuppe 95,-

 

Røkelaks med ristet brød og eggerøre 80,-

 

Nydampede blåskjell med hvitløksbrød 90,-

 

Gratinerte kamskjell 110,-

 

Fra grillen

 

Grillet laks med kokte poteter (evt potetsalat),Sandefjordsmør, 330,-

agurksalat, grønt salat, dressing, brød og smør

 

Grillet svinekjøtt, kylling, oksekjøtt, grillpølser, bakt potet, 450,-

grønt salat, dressing, brød og smør

 

Skalldyrbord

 

Skalldyrbord med reker, krabbe, blåskjell, salat, sitron, majones, 410,-

brød og smør

 

Skalldyrbord med grillet laks, reker, krabbe, blåskjell, salat, sitron, 450,-

majones, brød og smør

 

Desserter

 

Hjemmelaget karamellpudding 85,-

Cremè Brulèe 85,-

Hjemmelaget eplekake med krem 85,-

Jordbær fra egen hage med is eller fløte 85,-

 

Lokale spesialiteter inkl. 1 kopp kaffe

 

Sjernarøylefser med Ryfylkegome 55,-

2 store Sjernarøylapper med syltetøy og rømme 55,-

Vaffel med syltetøy og rømme 55,-

 

Annet

 

Smørbrød (reker, karbonade, skinke, røkelaks, roastbeef) 46,- 38,-*

Rundstykker (ost, og / eller skinke) 30,- 25,-*

Koldtbord (pris og innhold på forespørsel)

 

*Cateringpris

 

Minstebestilling smørbrød 50, koldtbord: 20